loader
bg-category
Copy Bubble: En Flydende Clipboard Manager, der gemmer flere uddrag [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

For pc-brugere er udklipsholderen lige så naturlig som noget andet. Det giver brugerne mulighed for nemt at kopiere og indsætte tekst, filer, mapper og meget mere. Heldigvis for Android-brugere har kopi og indsæt funktionalitet altid været der også, men i lighed med standard udklipsholderfunktionen på skrivebordet, kan udklipsholderen i Android kun gemme et emne ad gangen. Kopier boble er en ny nifty lille applikation, der forbedrer standard single-purpose udklipsholder i Android ved at tillade dig at gemme flere tekst uddrag til det og bruge dem, når du vil. Men da der er mange lignende apps, vi har set før, kopierer Copy Bubble sig selv ud fra mængden ved at præsentere alt i et flydende vindue, der giver dig adgang til udklipsholder i flyve ved at trykke på en altid tilgængelig svæveboble.

Nøglebegrebet Copy Bubble er enkelt; hver gang du kopierer et tekstuddrag, tilføjer appen den til en liste, så du kan gå tilbage og indsætte alt hvad du vælger fra en liste over tidligere kopierede elementer, som kan omfatte afsnit, links, tekstuddrag osv. Når du har installeret Copy Bubble og åbn den for første gang, får du en introduktionsguiden, der får dig til at lære dig at kende appens hovedfunktionalitet. Du kan læse gennem disse som det altid er godt at tage din tid, når du får mest ud af en ny app.

 

Forbi introskærmbilledet aktiveres Copy Bubble automatisk, og du kan se, om det kører eller ej, ved at kigge på det lille svingeikon på skærmen. Denne svæverboble lagrer alt, hvad du gemmer i udklipsholderen, og lader dig bruge disse oplysninger senere. Copy Bubble kan kun gemme tekstoplysninger, hvilket ikke betyder noget multimedieindhold som videoer, billeder, musik og andre. Den boble, der flyder på skærmen, viser det samlede antal varer, du muligvis har gemt. Og det samlede antal stiger, da du fortsætter med at tilføje flere oplysninger til udklipsholderen. Du kan flytte den flydende boble over skærmen, og den klæber sig til kanten af ​​dit display.

 

Appen viser sig nyttig, når det kommer til at bruge tidligere kopierede oplysninger. Du kan bare trykke på det flydende ikon, og det vil hente listen over gemte emner, så du kan slette, dele eller genbruge et emne fra listen ved blot at trykke på det.

 

Samlet set er Copy Bubble en glimrende app, der giver fantastisk forbedret kopiering og indsæt funktionalitet på Android. Du kan downloade det gratis fra Google Play via linket herunder.

Installer kopiboble fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer