loader
bg-category
Sådan fjerner du Google+ fra din Google-konto

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Google+ er det næststørste sociale netværk i verden med hensyn til aktive brugere, men mange bruger ikke det så meget som de bruger deres tid ved hjælp af Facebook eller Twitter. Selvom. Du kan stoppe med at bruge tjenesten, når som helst du vil. Det forekommer ret beskatende, at din Google+ profil automatisk oprettes, når du tilmelder dig en ny konto. Vi ved alle sammen, at det sociale netværk er blot webgigantens forsøg på at indhente endnu en smule information om dig, og muligvis hjælpe med at styrke sin reklamevirksomhed og tjene flere penge. Så her er kuret: Du kan altid slette din Google+ profil, mens du holder dine andre Google-tjenester og apps intakte. I denne vejledning viser vi dig hvordan du gør det.

Først skal du logge ind på din Google-konto ved at besøge webstedet og klikke på dit profilikon øverst til højre. Dette vil dukke op i et lille vindue med et link til din profil og muligheder for at logge ud, administrere privatliv og din kontoindstillingsside. Du skal blot klikke på 'Konto' på denne pop op for at fortsætte.

På den næste side er der mange forskellige muligheder og indstillinger relateret til din Google-profil, som alle er opdelt under forskellige faner. Den, vi søger i denne vejledning, ligger under 'Dataværktøjer', så klik blot på dette link som vist på skærmbilledet nedenfor.

Fanen 'Dataværktøjer' indeholder flere muligheder for at administrere din konto, f.eks. Det lader dig downloade data relateret til din konto eller få adgang til andre relevante oplysninger. Find afsnittet 'Kontostyring', og klik på linket 'Slet Google+ profil og funktioner' ved siden af ​​det.

Dette vil igen åbne slettelsesbekræftelsessiden. Du får mulighed for at fjerne, hvad der er kendt som din Google-profil. Men før du fortsætter med at fjerne kontoen fra Googles servere til gode, er det værd at læse siden for at få oplysninger om, hvilken type data der vil blive slettet og andre detaljer. Hvis du ofte kommenterer YouTube-videoer, kan det være, at sletning af din Google+ profil muligvis påvirker din konto, da YouTube nu bruger din Google+ profil til at lade dig interagere og skrive kommentarer. På samme måde kan det påvirke andre lignende kontooplysninger, men alt relateret til din Gmail-konto forbliver upåvirket.

Når du har gennemgået alle oplysningerne, kan du rulle ned, lægge et afkrydsningsfelt på "Required" (og eventuelt på 'Følg også mig fra alle jeg følger i andre Google-produkter') og klik på 'Fjern udvalgte tjenester' for at fjerne dine Google+ profil.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer