loader
bg-category
Volume Mixer: Separat styr lydstyrke for enhver mediekanal [Jailbreak]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Din iDevice har flere forskellige lydudgangskanaler; en til underretninger, en til medier, en til in-call-lyden og mere. For at justere lydstyrken for en af ​​disse kanaler, skal de være aktive. Hvis du vil ændre volumen på et opkald, skal du være i et opkald for at gøre det.Volume Mixer er en Cydia tweak tilgængelig i BigBoss repo for $ 0.99, som lader dig ændre volumen på hver kanal uden at være aktiv. Tweak sætter lydstyrkekontrollerne i meddelelsescentret (forladt kontrolcenter uberørt). Med tweak kan du tilpasse, hvilke lydkanaler der vises i meddelelsescentret, og lader dig også ændre temaet for kontrollerne med de rigtige tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige for standard iOS-temaet.

Installer Volume Mixer og gå til appen Settings. Du skal tillade, at den vises i Meddelelsescenter, så gå til Indstillinger> Meddelelsescenter og rul hele vejen ned. Tryk på Volume Mixer og aktiver den.

  

Når du er aktiveret, skal du gå tilbage til appen Indstillinger, rul ned og trykke på Volume Mixer. Tryk på Vælg lydkategorier og vælg hvilke kanalkontroller du vil se i Meddelelsescenter. Alle kanaler / kategorier med markeringen ud for dem er aktiveret. Denne skærm giver dig ikke bare mulighed for at aktivere eller deaktivere en kanal, det lader dig også ændre den rækkefølge, de vises i. Tryk let på redigering, og træk derefter en kanal over den anden for at ændre ordren.

  

Volume Mixer leveres med fire forskellige temaer eller skind, som du kan vælge imellem. Hvis du vælger Standard iOS-huden, får du flere muligheder for at tilpasse udseendet. Hudindstillingerne giver dig mulighed for at vælge en farve til venstre og højre gliderkontrol, teksten og gliderknappen. Hvis du vil se og administrere lydstyrke, skal du åbne Notificationscenter. Du får vist volumenprocent, hvis du har aktiveret det fra Volume Mixer's indstillinger.

Tweak fungerer godt. Hvis du er indendørs og beslutter at gå ud, kan du styre volumen i samtale og medievolumen uden at skulle afspille en sang eller video eller ringe op. Den ekstra fordel ved denne tweak er, at du kan bruge den til at kontrollere det aktuelle lydstyrkeniveau for hver kanal. De farvetilpasningsmuligheder, der er tilgængelige med standard iOS-temaet, betyder, at du nemt kan få kontrollerne til at se godt ud over meddelelsescentrets baggrund. Ikke at røre puljen eller noget, men uafhængige lydstyrkekontroller for hver kanal findes som standard i Android.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer