loader
bg-category
Angry Birds Epic: Fuglene er tilbage og ladet med nye færdigheder [Review]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Angry Birds var et af de spil, jeg var vanvittigt spændt på at spille, da jeg fik min første smartphone, og jeg blev ikke skuffet. Franchisen er en af ​​de mest succesrige i mobile spil og en film er slated for release i 2016, men gutterne på Rovio udvikler stadig nye Angry Bird spil medAngry Birds Epic være den seneste til at ramme Google Play Butik. I modsætning til tidligere versioner, der har en variation af den gamle sling-shot-gameplay, er dette nye spil en turn-baseret RPG. Historien er selvfølgelig den samme; dårlige piggies har stjålet fugleæg og fuglene er vrede.

Gameplay

Gameplay foregår på tværs af forskellige kamp arenaer, der er indstillet enten i et fangehul eller i skoven. Ligesom tidligere mængder i spillet starter du ikke med alle fem de vrede fugle. Du starter med den røde fugl (Terence), der til sin store forfærdelse finder ud af, at de dårlige piggies har taget den gule fugl (Chuck) i deres ægræd. De første få kampe bekæmpes med målet om at redde og befri sin ven.

Fuglene er ikke længere almindelige fugle; både fuglene og piggies har superfærdigheder. En in-game power-up tilføjes, der fylder som kampen skrider frem. Når den er fuld og bruges af Terance, kan han levere et lastet slag til piggies. Terance kan også aktivere et skjold, der absorberer slagene, som piggies handler om ham, men han er ikke alene i at have denne evne. Piggies kan gøre det samme. Når du fortsætter din kamp, ​​tager piggerne til sidst Chuck i et fangehul, hvor du kæmper for at befri ham. Chuck har sine egne kræfter, og når han reddes, afslutter han piggies.

Gameplay indebærer nogle strategier, men intet for kompliceret. Da det er turbaseret, bliver du nødt til at træffe kloge valg, når det kommer til at vælge hvilken piggie der skal angribes, når der er mere end en kamp. Bortset fra det er det virkelig simpelt.

Du kan købe flere power-ups, og du vil brygger genstande senere, sandsynligvis med Chucks hjælp, så efter hver kamp kører du et prishjul og får tre ting. Du kan også købe varer.

Grafik

Grafikken er så god som du ville forvente, at de skulle se, at dette er et spil af Rovio. Udover de store omgivelser, hvor kampene finder sted, er våbenene også helt kreative. Jeg kunne især godt lide fjederen endte sværd piggies havde. Det var som om de spottede Terence.

Lyd

Download lydfiler AFTER spillet er blevet installeret, og det kan tage op til ti minutter afhængigt af forbindelseshastigheden. Ligesom grafikken lyder lyden op, og piggiesne er ynkelige, når de taber en kamp og begynder at græde til sidst, og slagene fra både fugle og grise lyder tilfredsstillende nok.

Konklusion

Spillet er intet som det originale Angry Birds spil; der er ingen fysik involveret. Du rammer stort set et mål lige foran dig. Hvis du håbede på nye miljøer og nye spins på de originale Angry Birds, så er dette spil gong at være en skuffelse. Hvis du imidlertid nyder et godt spil med lydgrafik og glat gameplay, der udvider historien og evnerne til tegn, du kender til og elsker, så er det et forsøg værd. Angry Birds Epic er gratis tilgængelig på Google

Installer Angry Birds Epic fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer