loader
bg-category
Sorter indstillinger i IOS Settings-programmet til grupper [Jailbreak]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Apple har god grund til, at alt i iOS er lagt ud, og som Jony Ive vil fortælle dig, før hver ny iPhone eller iOS-version annonceres, gik der en masse tanker for at få det til at ske. iDevice ejere, der jailbreak deres enheder ville være uenige; det mobile OS er fantastisk, men de kan tænke på et par ting, de gerne vil have gjort anderledes. Hvis et af dine områder er i appen Indstillinger, og hvordan de forskellige indstillinger er angivet, så PreferenceTag er en tweak, der vil lade dig ændre det helt. Den er tilgængelig i både BigBoss og Insanelyi repositories, og det giver dig mulighed for at gruppere forskellige indstillinger i tags. Du har fuld kontrol over, hvilken indstilling der vil blive grupperet under et bestemt tag, og hvis du ikke er i oprettelse af tags, kan du bare skjule de præferencer, du ikke bruger.

Når du er installeret, skal du gå til appen Indstillinger og åbne den nyligt tilføjede PreferenceTag. Under Skjul indstillinger kan du vælge hvilken indstilling du vil skjule, og du kan også vælge at fjerne separatorerne, selvom det gør præferencerne mere rodet i modsætning til rent.

 

Højdepunktet i denne tweak er taggerfunktionen. Selvom det hedder et tag, virker det mere som en gruppe for dine præferencer. Tryk på Tags og derefter Tilføj tags. Et nummer tildeles automatisk til tagsne, når du tilføjer dem. Det er et serienummer og det bestemmer, hvilken rækkefølge mærkerne skal vises i. De sorteres ikke i alfabetisk rækkefølge. Du kan tilføje et ikon for hvert tag, du tilføjer, selvom det ikke er obligatorisk.

Hvis du vil flytte præferencer til det tag, du lige har tilføjet, skal du trykke på det og vælge, hvilke som du vil flytte til det. Husk, at du flytter disse præferencer, så de ikke længere vises i hovedskærmen i indstillingerne. Når du har tilføjet indstillingerne, skal du vende tilbage til hovedskærmen og trykke på det tag, du oprettede for at se og administrere de præferencer, du lige har tilføjet til det. Indstillinger, der er føjet til et tag, kan ikke føjes til et andet tag og fjernes automatisk fra listen over præferencer, som kan tilføjes til efterfølgende tags.

  

For at redigere hvilke præferencer der vises i et tag eller for at fjerne et tag, skal du gå tilbage til Tag-sektionen i PreferenceTags indstillinger og trykke på det tag, du vil redigere eller fjerne. Tweak dækker de fleste baser, når det kommer til at organisere de mange præferencer i Settings-appen, selv om en mulighed for at sortere dem i alfabetisk rækkefølge også kan være en god ide.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer