loader
bg-category
Shader giver dig en grundlæggende ny fane side med en 3D-baggrund [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Siden Ny faneblad i Chrome, eller i en anden browser for den sags skyld, er en meget vigtig side. Google redesignede denne side i Chrome kun nogle få opdateringer siden, og Firefox har også lavet nogle ændringer, om end subtile dem til den nye fane side. Så hvis udviklerne af disse fantastiske browsere genovervejer den nye fane side, er det kun en grund til at både udviklere og brugere vil have en mening om, hvad de vil eller ikke vil have, og derfor den meget sunde liste over udvidelser på Chrome Web Opbevar det, der ser ud til at gøre den nye fane side bedre. Vi har vores egen liste over fantastiske udvidelser til ændring af den nye faneblad.Shader - 3D Ny Tab er en udvidelse, der overhaler den nye fane side giver det en tilsyneladende 3D baggrund. Det er meget rent og fokuserer på kun at give dig vigtige oplysninger. Du får dato og klokkeslæt, et direkte link til Facebook, Twitter, YouTube, Google+ og Github og en søgelinje. Udvidelsen har otte temaer for dig at vælge imellem, og det er overraskende hurtigt i betragtning af, at baggrunden er animeret.

Alt du behøver for at få den nye fane i gang, er at installere udvidelsen. Der er bogstaveligt talt ingen indstillinger til at styre og kun temaer, du vælger mellem. Tiden er i 24-timers format, og der er desværre ingen mulighed for at ændre det til 12-timers formatet. Den nye faneblad hilser dig med en venlig besked for at fortælle dig om morgenen eller eftermiddagen eller aftenen. Datoen vises lige under den. Krombrugere kan faktisk elske dette mere end Windows- eller Mac-brugere. Knapperne Facebook, Twitter, Google+ osv. Vises under søgefeltet, og du skal muligvis rulle ned for at se dem.

Hvis du vil ændre temaet, skal du klikke på blyantknappen til venstre og vælge mellem et af de otte temaer, der vises i rullemenuen.

Visuelt ser den nye fane side fantastisk ud. Hurtigopkald er naturligvis ikke længere tilgængelig, men hvis du installerer denne udvidelse, giver du en bevidst beslutning om at leve uden hurtigopkald alligevel. Der er kun to mangler, som jeg ser med denne udvidelse; Brugerne skal ikke rulle ned for at se linkene til Facebook, Twitter og andre websteder. Der bør være en måde at ændre datformat til 12 timer. Udvidelsen er ny, så vi kan håbe på disse små rettelser i en fremtidig version.

Installer Shader - 3D Ny Fane fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer