loader
bg-category
Floata: Tilføj en flydende knap til din skærm til Tweet fra enhver App

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg er ingen Twitter junkie, men jeg er absurd kræsen når det kommer til mobilapps, der er skabt til det. Siden Android's ydmyge start har jeg set masser af 3rd party Twitter-klienter, der gør deres vej til Google Play Butik. Det betyder sandsynligvis, at konkurrencen er hård for nye udviklere at bringe noget frisk i bordet, hvilket kan forbedre din Twitter-brug udover at tilbyde noget unikt. Floata er bare den app, som jeg fandt særligt hjælpsom, hvis du har brug for at tweet noget hurtigt hver gang, hvor du vil. Fordi Floata, i modsætning til traditionelle Twitter-applikationer, kan flyde over andre apps, så du kan få adgang til det ved blot at trykke på det minimale ikon.

Floata er en af ​​de apps, som mange Android-brugere ikke vil lide meget. Årsagen er dens barebones interface og begrænset Twitter adgang. Den grundlæggende forudsætning er at lade dig sende tweets fra hvor som helst på din Android, det være sig din webbrowser, kamerainterface eller noget andet. Du kan bare trykke på dens flydende ikon vil lade dig komponere dine tweets on-the-go. Appen tillader heller ikke meget tilpasning og ærligt, jeg er ikke begejstret for det. Floata er blot en simpel applikation bygget til et enkelt formål i tankerne.

 

Når du lanceres for første gang, kan du trykke på 'Log på' på startskærmen for at logge ind på din Twitter-konto. Når det er gjort, kan du aktivere eller deaktivere Floata når som helst ved at trykke på en "On / Off" -skifte på startskærmen. Når du aktiverer Floata, vises et lille flydende ikon på skærmen, som du let kan trække overalt, hvor du vil.

Når du trykker på dette ikon, vises et lille Tweet-vindue, hvor du kan skrive din tweet og trykke 'Tweet' for øjeblikkeligt at sende det til Twitter. Det flydende vindue viser også total karaktertælling, så du nemt kan vide, om du er inden for kvidens 140 tegn grænse eller ej. Da det bare er en simpel app, betyder det, at Floata er ekstremt hurtig og kører meget godt, selv på ældre Android-enheder.

 

Floata er dog ikke perfekt. Selvom jeg kan lide grænsefladen, og jeg elsker, hvor tilgængelig alt er, åbner appen undertiden et fuldt skærm-brugerinterface snarere end at vise det lille Twitter-vindue. Floata arbejder for tiden på alle Android-enheder, der kører 2,3 og op. Du kan downloade det gratis fra Google Play via linket nedenfor.

Installer Floata fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer