loader
bg-category
Konverter Word, Excel, PowerPoint til PDF - Microsoft Office 2010

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Der er nogle nye spændende ændringer i Office 2010, og de er værdsat af samfundet. Den bedste måde at konvertere et Word-dokument, Excel-regneark og PowerPoint-præsentation til i PDF-format var at bruge Bullzip Printer og andre lignende apps. Ikke mere.

Ja, du har hørt det rigtigt. Office 2010 indeholder en indbygget mulighed for at konvertere dokumenter, regneark og powerpoints til PDF-format.

Gå til Filer> Del og vælg Opret PDF / XPS-dokument under filtyper.

Nu ramte Opret en PDF / XPS knappen i højre rude og du vil se et nyt dialogvindue. Her kan du vælge to PDF-typer - Standard eller Minimum størrelse.

Standard dokument har bedre kvalitet og kan bruges til at udgive på internettet og udskrive, mens Minimumstørrelsen er nyttig, hvis du hurtigt vil offentliggøre dokumentet online.

Hvis du vil ændre yderligere muligheder, skal du klikke på knappen Indstillinger, og du kan derefter anvende ændringerne i det nye dialogvindue.

Den bevarer skrifttyperne, formateringen og billederne som vist på skærmbilledet nedenfor.

Hvis du tænker på hvilket værktøj vi bruger til at se PDF-dokument, er det Sumatra PDF Viewer. Ifølge MS, når det er blevet konverteret til PDF-dokument, vil redigering ikke være en nem opgave.

Før ankomsten af ​​denne funktion i Office 2010 var der en anden metode bortset fra at bruge Bullzip PDF og CuteWriter. Metoden indebærer at uploade dokument til Google Docs og derefter downloade det som PDF-dokument.

For mere kan du også tjekke Office 2010 Upload Center og Upload Document To SkyDrive-funktionen. God fornøjelse!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer