loader
bg-category
Prism er en app fokuseret launcher gearet mod enkelhed [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En stor brugergrænseflade er en af ​​de vigtigste faktorer for, om du skal downloade en app eller ej, men det skal ikke være den eneste. Når det kommer til applikationsstartere til Android, vil meningerne mellem design og enkelhed meget variere blandt brugerne. Nogle mennesker kan lide masser af tilpasningsmuligheder og smukke brugergrænseflade, men andre vil blot have en launcher-app, der fungerer, og giver hurtig adgang til de installerede apps og vigtige Android-indstillinger. Der er virkelig ingen mangel på app launchers i Google Play Butik, men Prism Launcher er angiveligt rettet mod brugere, der har brug for en erstatning for bare knogler. Appen er stadig i tidlige BETA, så forvent ikke for mange funktioner ud af kassen.

De fleste programstartere, der er tilgængelige på Google Play, deler et fælles designsprog; en ikon og widgets fyldt startskærm ledsaget af en dock og en app skuffe, der lader dig hurtigt åbne installerede applikationer. Prism Launcher på den anden side tager en enklere tilgang i stedet for at fidle rundt med widgets, kan startskærmen indlæses med op til 9 appgenveje. Når det er sagt, kan du ikke tilføje brugerdefinerede ikoner pakker, og du må heller ikke tilpasse enkelte ikoner på nogen måde. Lanceringen er lige så bare som den kan få.

 

Sving fingeren op fra Prisms startskærm bringer appskuffen op, hvor alle genstande er lagt i lodret rækkefølge, hvilket betyder at du kan rulle op og ned for at afsløre flere apps. Hvis du trykker på og holder over et ikon, vises en lille menu, hvor du kan navigere til App Info-skærmen, afinstallere appen i et øjeblik, og tilføj det til startskærmen. Hvis du skal fjerne en app fra sidstnævnte, kan du bare trykke og holde på dens ikon.

App-skuffen har også en søgefelt øverst, hvor du hurtigt kan søge efter forespørgsler på Google Search. En lille men nyttig funktion om denne app.

 

Når det kommer til tilpasning, er Prism Launcher ikke utroligt feature-laden nogen måde. Du kan få adgang til en simpel menu ved at dobbeltklikke på Prisms startskærm. På denne menu kan du højst ændre baggrunden på startskærmen, åbne Androidindstillinger, appskuffe eller vende tilbage til startskærmen. Selv om vi håber, at udvikleren vil tilføje flere funktioner i fremtidige opdateringer.

Alt i alt er Prims Launcher unarguably en af ​​de enkleste launcher apps, vi har set indtil videre. Det er gratis at downloade i Google Play Butik.

Installer Prism Launcher fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer