loader
bg-category
Nye funktioner i Firefox 30 til skrivebord og Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Firefox 30 er ude, og du kan opgradere nu fra hjælpemenuen. Da det er den første opdatering, efter at de nye Tilpasningsindstillinger blev introduceret i Firefox 29, skal du muligvis søge efter opgraderingsindstillingen. Klik på valgknappen øverst til højre, og du vil se en hjælpeknap ved siden af ​​den store Tilpas-knap nederst. Klik på den for at afsløre en ny rude med hjælpemuligheder, der omfatter indstillingen Om Firefox. Den nye opdatering er for det meste rettelser og mange nye udvikler muligheder. I denne nye opdatering er plugins deaktiveret som standard undtagen dem, der er blevet hvidlistet, eller som er installeret, når du installerer et tilføjelsesprogram. Der er også tilføjet en ny knap for at skifte synlighed af bogmærker og historik sidelinjen. Med den nye desktop version er der også introduceret en ny mobilversion, og den giver mere til slutbrugere. Du kan tilføje dine favotire-delfunktioner til kontekstmenuen ved blot at trykke på den, og du kan abonnere på RSS-feeds fra enhver webside og læse dem på din hjemmeside ved hjælp af en ny tilføjelse, der hedder Home Feed.

Firefox 30 Desktop

Plugins deaktiveret

Hvis du besøger fanen plugins efter opgradering af din browser, vil du se, at hvert plugin, du har installeret, er indstillet til Spørg for at aktivere, medmindre det er på den sikre liste.

Bogmærker og historie Sidebjælke

Åbn tilpasningsmenuen, og du vil se en ny knap, som du kan trække på til menuen Indstillinger eller videre til fanebladet for at åbne bogmærker eller historie. Sidekolonnen er ikke unik eller ny til grænsefladen, men knappen er.

Firefox 30 Android

Del valgmuligheder i kontekstmenu

Tryk på knappen mere i Firefox, og tryk derefter på knappen Share. Afhængigt af hvilke apps du har installeret på din enhed, vil du se en lang liste over muligheder for deling af den aktuelle fane, du har åbnet. De to valgmuligheder, du bruger mest, vises i kontekstmenuen, så det er lettere at få adgang til dem. For at få dem der første gang, skal du bruge mulighederne mindst en gang.

 

Feeds på hjemmesiden

Med denne seneste opdatering er der intet, der hindrer dig i at bruge Firefox som RSS-læser. Du skal installere tilføjelsen til hjemmemateriale for at bruge funktionen. Du kan tilføje så mange feeds som du vil, og skub mellem dem fra en hvilken som helst ny fane. Læs detaljeret om opsætning af det her.

 

Du kan læse hele skiftloggen til skrivebordet og mobilversionen på Mozilla.

Download Firefox 30 til skrivebordet

Download Firefox 30 fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer