loader
bg-category
Sådan tilføjes og læser RSS-feeds i den nye Firefox til Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Firefox 30 til både desktop og Android er ude, og en af ​​de nye funktioner i Android-varianten er en måde at læse RSS-feeds fra din startside på. Det er den perfekte måde at slå Firefox på din Android-enhed til i en ret grundlæggende feedlæser. Funktionen er bundet til et tilføjelsesprogram, der hedder Hjemmemater, der er udviklet af en Mozilla-udvikler, men bærer ikke firmanavnet af en eller anden mærkelig grund. Udover at tillade dig at læse et feed fra din startside gør det også super nemt at tilføje det pågældende feed til siden. At være grundlæggende har det ingen knapper til at markere et emne som læst eller ulæst. Du får de tolv seneste varer i foderet.

Installer Home Feed-tilføjelsen og derefter navigere til det websted, du vil abonnere på. Du vil se en RSS-knap i webadresselinjen, hvis Firefox registrerer, at der er et feedlink på siden. I skærmbilledet nedenfor kan du se RSS-knappen ved siden af ​​læselisteknappen, og knappen 'Abonner' på selve websiden indikerer, at Firefox har registreret en side, som du kan abonnere på feeds korrekt.

 

Tryk på RSS-knappen, og vælg hvilket feed du vil tilføje (hvis der er mere end en på siden). Firefox vil derefter bede dig om at vælge, hvordan du vil abonnere på feedet. Vælg indstillingen Firefox-startside. Åbn en ny fane og træk forbi bogmærkerne og læselisten for at se elementer fra det feed, du lige har tilføjet. Foderet vises under navnet på den hjemmeside, den er fra.

 

Hvis du vil fjerne et feed, du har tilføjet, skal du gå til Firefox indstillinger og få adgang til indstillingerne Hjempaneler. Du finder det under Indstillinger> Tilpas> Hjem. Tryk på det feed, du vil fjerne, og vælg Fjern fra indstillingerne. Du kan også indstille foderet som standardfeed, hvilket betyder, at hver gang du åbner en ny fane, i stedet for hurtigopkald eller nyere sider, vil du se det foder, du har angivet som standard.

Da det er en grundlæggende feedlæser, erstatter det sandsynligvis ikke den standardfeeds-app, du muligvis har installeret på din enhed, og det er usandsynligt, at du vil tilføje alle dine yndlingswebsteder til det. Du kan dog bruge det til at abonnere på en omfattende nyhedskilde, så hver gang du åbner Firefox, får du et hurtigt kig på dagens topnyheder.

Installer Home Feed til Firefox Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer