loader
bg-category
Pine er en smuk bogmærke manager placeret helt i din browser [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Mine bogmærker er et rod; dels fordi jeg er doven og ikke altid forsøger at holde de links, jeg gemmer organiseret, men også fordi Chromes bogmærkeadministrator ikke tilbyder en meget funktionel grænseflade, hvad angår bogmærkeorganisation. Fyrretræ er en Chrome udvidelse, der tilføjer en æstetisk tiltalende og fuldt funktionel bogmærke manager til din browser. Det lever helt i din browser og har ingen tjeneste, der arbejder bag den. Du kan ikke kun se de mange links i dit bogmærkebibliotek, men du kan organisere dem, tilføje tags, omdøbe dem og flytte dem til en anden mappe.

Udvidelsen tilføjer en P-knap ved siden af ​​URL-linjen. Klik på den for at starte Pine bookmarks manager. Bogmærkeadministratoren har en rute til venstre for at få adgang til bogmærkerne i bogmærkebjælken, andre bogmærker, mobil bogmærker og dine foretrukne. Der er ikke behov for at importere noget, når du installerer Pine. Den lister automatisk op de bogmærker, du har gemt. Sidepanelet lader dig også se bogmærker efter tag og få adgang til dens indstillinger. Bogmærkerne vises som miniaturer som standard. Der er to miniatyrstørrelser, og den er den største. Hvis du vælger miniaturevisning med mindre miniaturebilleder, kan du se flere bogmærker. Du kan også skifte til en listevisning, som kan være bedre, da udvidelsen ikke klarer at indlæse et eksempel for alle links.

For at se et bogmærke skal du udvide en af ​​mapperne, og den vil liste alle bogmærker, der er gemt til den. For at redigere et bogmærke skal du holde musen over den. Du vil se to knapper vises; en linkknap og en tandhjulsknap til redigering. Knappen Link åbner bogmærket i en ny fane. Når du redigerer et bogmærke, kan du flytte det til en anden mappe, ændre dens titel og tilføje tags til den.

Udvidelsens indstillinger giver dig mulighed for at vælge, hvor mange elementer der skal vises under Favoritter, når indstillingen ikke er blevet udvidet, om et bogmærke skal åbnes på en ny fane eller den nuværende, antallet af søgeresultater, som udvidelsen skal liste, når du søger i dine bogmærker , og hvilken side, dvs. hvilken mappe skal den liste bogmærker fra, som standard.

Og nu for mangler synes der kun at være en. Der er ingen måde at tilføje en ny mappe til, når du organiserer bogmærker. Dette betyder, at du skal vende tilbage til Chrome's standardbogmærkeadministrator for den pågældende funktion. Ud over det er udvidelsen ret god.

Installer Pine fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære