loader
bg-category
Hush er et password beskyttet bogmærke manager til privat browsing [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Stille er en hemmelig stash for dine bogmærker; For at være præcis er det en udvidelse til bogmærker, du vil gemme i inkognitomodus, fordi den giver dig adgangskodebeskyttelse de links, du gemmer. De gemte links gemmes ikke til standardbogmærkeadministratoren. Udvidelsen har en meget smart og ren grænseflade til visning og redigering af bogmærker, som du har gemt, og det lader dig importere eller eksportere dem sikkert. Udvidelsen virker kun i Incognito-tilstand, og det er faktisk nedadrettet af udvidelsen, fordi det er noget en bruger måske vil bruge i stedet for standard bogmærkeadministrator.

Når du først installerer Hush, skal du besøge udvidelsens side og lade udvidelsen fungere i Incognito-tilstand. Dernæst åbner du et Incognito-vindue, og du vil se et hængelås-ikon i URL-linjen. Klik på det og angiv et kodeord. Der synes ikke at være nogen måde at ændre det senere, så sørg for at sætte en stærk, der er let for dig at huske.

For at gemme et link skal du klikke på hængelåsikonet i URL-feltet, indtaste adgangskoden og derefter klikke på Bogmærke. For at se alle bogmærker skal du følge med, men klik på Vis alle i slutningen. Fra bogmærkeadministratoren kan du gemme et link ved at klikke på knappen Tilføj bogmærke, du kan omarrangere de bogmærker, du allerede har gemt, slette et bogmærke eller redigere det.

Hvis du vil importere eller eksportere bogmærker, skal du holde musemarkøren hen over tandhjulet ved siden af ​​adgangskodefeltet og vælge enten import eller eksport. Extensionseksporten sikrede data, og du skal kende det kodeord, du har angivet i Hush for at kunne se det. Ligeledes kan kun sikre data importeres til Hush.

For at redigere et bogmærke skal du klikke på redigeringsknappen ved siden af ​​det, og du kan redigere linket såvel som det navn, den er gemt af.

Passwordbeskyttelse og den rene bogmærkeadministrator er det, der gør udvidelsen stor. Manglen på en måde at ændre adgangskoden, og udvidelsen ikke virker i normal browsing mode, er, hvad der tager væk fra dens værdi, men alligevel er det ganske godt. Da du skal indtaste adgangskoden selv for at gemme et link, kan ingen andre end dig selv gemme et bogmærke til det. Bogmærkerne kan ikke fås på nogen måde fra udvidelsesmanageren heller, så hvis en person, du deler en computer med, beslutter at fornærme dine hemmelige bogmærker, kan det værste, de gør, slette udvidelsen. Dine hemmeligheder forbliver sikre uanset hvad.

Installer Hush fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer