loader
bg-category
Gemmer Instagram-fotos til din mobile enhed og skrivebord

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Instagram er hjemsted for nogle af de bedste filtre og fantastiske madskud. Det meste af brug Instagram at snappe et billede, anvende filtre, og måske bruge de mange nye billedredigeringsfunktioner for at gøre billedet til at se helt perfekt ud, før vi deler det med verden. For andre, Instagram, eller hellere ved hjælp af Instagram kræver yderligere viden om, hvordan tingene fungerer. Appen og dens backend-tjeneste er berygtede for ikke at understøtte upload fra en anden app eller endda sin egen web-grænseflade, og det er ikke alle det begrænser. Hvis du gemmer billeder på din harddisk uden at behøve en tredjepartstjeneste eller måske gemmer dine fotos til din kamerarulle, er det ikke så oplagt eller lige så nemt at gøre som det skal være, men her er nogle få enkle måder at gemme Instagram-fotos på.

Gem Instagram Photo To Hard Drive

Hvis du forsøger at gemme et foto på din harddisk fra dit skrivebord, er det meget meget lettere at gøre det. Du skal først starte med at få linket til fotosiden. Hvis billedet er blevet delt af en person, du følger, er du logget ind på Instagram på dit skrivebord og åbner det der fra dit hjemfeed.

Højreklik derefter på billedet og vælg Inspect Element. Muligheden kan variere med navn i andre browsere, men de fleste moderne browsere har en webkonsol, og det er det, du forsøger at få adgang til. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du henter webkonsollen til din browser, hjælper en simpel Google-søgning dig. Når konsollen er åben, skal du kigge efter billedwebadressen. Den vil blive omsluttet i src attributten som vist nedenfor.

Alternativt kan du, hvis du bruger Chrome (lignende muligheder er tilgængelige for andre browsere), åbne webkonsollen og gå til fanen Ressourcer. Udvid rammerne og derefter Instagram-mappen, og klik på Billeder. Billedfilen med et langt numerisk navn er det du leder efter. Klik på det i listen og fortsæt og gem det.

Gemmer dine fotos til kamerarullen

Det er langt lettere at gemme dine egne Instagram-fotos. Gå til appens indstillinger og rul ned. Aktivér indstillingen Gem originalfoto, og hvert billede, du uploader til Instagram, gemmes på et album med samme navn, filtre og alle.

Gem foto uden upload

Instgram har gode filtre, og du kan undertiden gerne bruge appen bare for at anvende disse filtre for at få et godt billede og ikke nødvendigvis til deling. For at gøre det skal du sørge for, at du har gemt den ovenfor beskrevne gemmningsindstilling. Gå videre og tag dit billede og anvend alle filtre til det, du vil have. Når du er færdig, skal du hente kontrolcenter og aktivere flytilstand. Gå tilbage til appen, og tryk på indstillingen for at uploade billedet. Uploaden mislykkes, selvfølgelig, men det billede, du netop har oprettet, gemmes i din kameravals. Du kan annullere uploaden, når den indikerer, at den er mislykket. Sluk flyvemaskinemodus, når du er færdig.

Lagring af fotos uploadet af andre brugere til din telefon

Det er her, du skal henvende dig til en app. Appen er nødvendig, hvis du vil gemme fotos af andre brugere til din telefon uden at have brug for din computer på nogen måde for at hjælpe dig med at få det. Appen vi foreslår er Instagrab (der er mange med dette eller lignende navne). Det lader dig gemme fotos uploadet af andre brugere, og hvis du foretrækker det billede, du vil gemme, er det meget lettere at gøre.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer