loader
bg-category
WakeUp slukkes automatisk på skærmen, når du afhenter din enhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Din smartphone hviler på dit skrivebord, du henter den op, og skærmen vågner automatisk op. Du trykker ikke på noget - det ved bare. Magi? Eller måske en fremmed race byttede din telefon med nogle interstellære gadgetry. Hvem ved. Men alt dette mumbo jumbo til side, kaldte den gratis lille app Vågn op vil nu gøre det muligt for din Android-enhed at tænde sig uden at trykke på nogen strøm- eller hjemme-knap. Appen bruger den indbyggede hældningssensor på din Android til automatisk at vække den op, når du vælger og vipper den mod dit ansigt.

WakeUp er blevet udviklet af XDA-Developers medlem cb56 og det kan downloades gratis på Google Play (der findes også en Premium-version, der angiveligt tilbyder yderligere funktioner). Men selv den gratis variant har en stor tilpasning. Når du lanceres for firetiden, skal du først aktivere den fra Enhedsadministrator-skærmen. For at gøre det, skal du blot trykke på 'Aktivér enhedsadministrator' efterfulgt af aktiveringsknappen på det næste skærmbillede, og du er færdig og klar.

At komme tilbage til, hvordan appen fungerer, opnår det ved at overvåge din telefons hældningssensor og udløser en kommando efter vågning efter at have registreret ændringer mellem dens vandrette og lodrette positioner. Dette aktiverer automatisk skærmbilledet, så du kan se vigtige meddelelser med det samme.

 

Når der er aktiveret, er der to metoder til at bruge WakeUp på din enhed. Den første er at manuelt udløse overvågning ved blot at placere sin widget på startskærmen. Du kan så trykke på dette ikon for at slukke for din enhed. Næste gang du henter det, vil appen automatisk tænde skærmen for dig.

Men dem, der kan lide deres ting lidt automatiseret, kan du aktivere automatisk overvågning, som holder appen altid på overvågningsstatus. Pas på, da det kan være mere beskatende for din telefons batterilevetid.

Heldigvis giver WakeUp dig mulighed for at konfigurere sine mange forskellige indstillinger. Du kan f.eks. Angive hældningsfølsomhed og / eller timeout-periode, som du finder passende, hvorefter appen stopper overvågningen af ​​enheden bevægelse. Desuden giver appen dig mulighed for at skifte haptisk feedback, når du vågner op telefonen. Denne funktion kan også tændes og slukkes fra Indstillinger.

 

Den største mangel med WakeUp er, at det vil rense din telefons batteri hurtigere, fordi det hele tiden løber i baggrunden. Men hvis du kan leve med det, er appen værd at give et skud.

Installer WakeUp fra Play Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer