loader
bg-category
Gecko Dialer: Adgangskort og Google Søgning i flydende vindue [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi ved alle, at Android nemt kan håndtere to forskellige opgaver samtidigt. Men Googles open source-operativsystem tilbyder ikke ægte multitasking a la Windows eller Mac OS X. Selvom producenter som Samsung allerede har forsøgt at udfylde dette hul med deres Mult Window-funktion, der findes på virksomhedens top-end Galaxy-telefoner og -tabeller, kan andre OEM'er er endnu at bringe lignende funktionalitet til bordet. For nylig er flydende apps blevet de facto-standarden for at udføre flere opgaver på samme tid, fordi disse apps gør det muligt for brugerne at få adgang til bestemte opgaver i et andet program (Facebook Messenger, nogen?). Gecko Dialer er et så praktisk værktøj, som giver dig adgang til dialerinterfacet i et flydende vindue, så du nemt kan indtaste lange tal og udvidelser inde i en anden app.

Gecko Dialer er så simpelt som enkelt kan få. Udover et fuld-fledge-opkalds-brugergrænseflade, der giver dig mulighed for at indtaste telefonnumre, indeholder appen også en søgemuligheder, der hjælper dig med at finde forespørgsler på Google-søgemaskinen. Den grundlæggende funktionalitet er ret simpel; det virker ved at give dig et flydende ikon, som du kan trække oven på den aktuelle app, og trykke på for at åbne dialeren selv. Stadig forvirret? Se på skærmbilledet til venstre. Som angivet i notifikationsboblen, kan du røre ikonet for chat-hoved som for at åbne hovedopkaldsfunktionen, der ser ret blotte knogler ud.

Dialeren omfatter det sædvanlige opkaldsmønster; et alfanumerisk tastatur sammen med backspace og opkaldstaster. Udover at ringe til nye numre kan appen også bruge T9-søgning til at gennemse din adressebog. Du kan drage fordel af det under forskellige scenarier, f.eks. Med denne app kan du få adgang til en kontakt, når som helst i en anden applikation. På samme måde kan du hurtigt foretage et nyt telefonopkald uden at forlade din nuværende aktivitet.

 

Gecko Dialer giver dig også kontrol over en søgningskomponent, som giver dig mulighed for at udføre søgeforespørgsler på Google. Når du skifter til søgemodus, placerer Gecko et flydende søgeikon på plads, der taster på, som øjeblikkeligt åbner appgrensesøgningens grænseflade. Du kan bare skrive påkrævet forespørgsel derefter, og Gecko vil gøre resten. Jeg er ikke en fan af flydende apps, da de for det meste maler ned enheder ydeevne, især hvis du har en gammel enhed, men heldigvis er Gecko ret beskeden på systemressourcer.

 

 

Gecko Dialer understøtter i øjeblikket alle Android versioner fra 2.2 og op. Du kan downloade det gratis fra Google Play.

Installer Gecko Dialer fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer