loader
bg-category
Photolamus Real Artists Opret fantastiske karikaturer af dig

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En af mine foretrukne billedvirkninger er farveblyanten eller karton-effekten, der tager mine billeder og forvandler dem, så de ser ud som om de er plakater eller malerier. Sagen med apps som dette er, at det er billedmanipulation, og medmindre du tager et godt billede til at begynde med, vil den tegneserieversion af dig selv ikke vise dig så stor. Alternativet er at måske tegne noget selv og ikke alle er dygtige til at lave selvportrætter. Det er her en tjeneste som PhotoIamus kommer i; det er en simpel service, der tager dine billeder og skaber en fantastisk karikatur ud af det. Den bedste del er, at det ikke er foto manipulation; Tjenesten tager dit billede og rigtige kunstnere arbejder for at skabe en karikatur af dig. Slutproduktet du modtager er et højopløsningsbillede (4000 x 4000px). Da der er faktisk menneskeligt arbejde involveret, kan du gætte, at din karikatur ikke vil være fri. Tjenesten leverer en sort / hvid karikatur til $ 6,99. Den har to versioner af farvede karikaturer, en $ 10,99 version, der har grundlæggende farve og en $ 15,99 version, der indeholder mere detaljeret farve.

Give væk: PhotoIamus giver væk en gratis karikatur til vores læsere. Lad os kommentere dette indlæg og fortælle os hvorfor du vil have en karikatur af dig selv at komme ind i giveaway. Vinderen bliver tilfældigt plukket. Den giveaway lukker den 9. juni 2014 ved midnat.

For at bestille en karikatur ved hjælp af PhotoIamus, skal du downloade appen. Den er i øjeblikket tilgængelig til OS X, iOS og Android. App'en giver dig mulighed for at tage et billede, eller vælg en fra din kameravals til brug for skitsen. Det giver dig også mulighed for at oprette en montage med mere end én person (selv om jo flere mennesker jo mere kostbare det vil være) og guider dig på, hvilken slags billede du skal indsende. Du kan inkludere over fire personer i en enkelt tegning og vælge fra forskellige ramme layouts.

  

Leveringstiden er 84-12 timer (3,5 dage til en halv dag), men bestilling af ekspreslevering vil medføre ekstra gebyr. Hvis du går tabt på ideer til karikaturen, kan du gennemse galleriet og se andre gennemførte ordrer til inspiration. Naturligvis er spørgsmålet, er det det værd? Gennemse galleriet, og du vil se, at karikaturerne, som Photolamus laver, er fremragende. De gør store personlige gaver, og i betragtning af at du får et high definition billede i sidste ende, kan du udskrive og ramme det. Mulighederne er uendelige, og arbejdet er ret fantastisk.Opdatering: Giveaway er nu lukket. Vinderen kontaktes straks.

Besøg PhotoIamus

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer