loader
bg-category
6 Handy Genvejstaster til forbedring af din Windows 8.1-oplevelse

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Den første store opdatering til Windows 8.1 - kaldet Windows 8.1 Update 1 - blev offentliggjort igen i april 2014, og siden da har vi spillet med sine mange nye funktioner. Det er faktisk en vigtig opdatering, en der burde have været der siden dag 1 af Windows 8-udgivelsen, og mens der er få ændringer under hætten, var hoveddirektivet for opdatering 1 tilsyneladende at forbedre den samlede Windows-oplevelse for de stationære brugere . I dag skal vi liste seks genvejstaster, der har til formål at forbedre din Windows 8.1-brugeroplevelse på den ene eller den anden måde, fra hurtigt at lukke Moderne UI-apps for at få adgang til proceslinjen i startskærmen. Så uden yderligere ado, lad os komme i gang.

1. Escape Key

I de sidste to år har startskærmen i Windows 8 modtaget et ton negativ tryk. Så meget, at Microsoft endelig blev tvunget til at levere boot til desktop-funktion til Windows 8-brugere. Men endnu er Startskærmen et uundværligt aktiv i Windows 8.1, og hvis du hurtigt skal flytte tilbage til skrivebordet fra Startskærm, kan du blot bruge Escape-tasten. Du kan trykke på Escape-tasten for at vende tilbage til skrivebordet, men underlig at slå den igen tager dig ikke Startskærmbilledet tilbage.

2. Vind + T

Interessant nok tilføjer Windows 8.1 Update 1 proceslinjen til den moderne brugergrænseflade. Ikke permanent, men det er der. Det betyder at du kan få adgang til proceslinjen i moderne brugerprogrammer og startskærm. Den eneste advarsel er imidlertid, at proceslinjen automatisk skjuler sig efter nogle få sekunder. Men du kan trykke på Win + T hotkey-kombinationen for at få den op.

3. Win + Down Scroll Key

I opdatering 1 har Microsoft tweaked den måde, som Moderne UI-apps fungerer lidt også, hvilket omfatter at lade brugerne minimere en Windows Store-app direkte til proceslinjen for hurtigt at få adgang til det igen. Hvis du vil minimere en Modern UI app med dit tastatur, gør Win + Down-tasten nøglen. Desværre maksimerer Win + Up ikke det igen.

4. Vind + Dot + Højre eller Venstre Scrolltaster

Hvis du trykker på Win + Dot (Periode) + Højre eller Venstre rulleknapper, vil dette give dig mulighed for at placere op til fire Moderne UI-apps (inklusive Desktop) side om side. Denne kombination er nyttig, når du skal hurtigt snappe Windows eller bytte deres nuværende positioner.

5. Alt + F4

Sidst, men absolut ikke mindst, kan ingen anden metode lade dig hurtigt lukke en Modern UI app end den gode ol 'Alt + F4 genvejskombination. Prøv det, og du vil takke os for det!

6. Start- og slutnøgler

 

Skrivebordet i Windows har altid været et vigtigt aktiv for brugerne. Det giver dig mulighed for at oprette applikations- og filgenveje for hurtigt at få adgang til dem. I Windows 8.1, hvis du trykker på Hjem nøglen, når den er i skrivebordsmodus, tager den dig til det første skrivebordsikon (som vist til venstre). Omvendt skal du trykke på Ende nøglen vil flytte fokus til det sidste genvejikon i den sidste række på skrivebordet. Dette kan være nyttigt, når du hurtigt åbner 'Denne pc' ved at placere denne genvej i den første række af dine desktop ikoner (Home + Enter, anyone?).

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer