loader
bg-category
Beregn, hvor meget skal du betale og tip, når du splitter regningen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Uanset om du spiser ude alene eller sammen med en gruppe venner, vælger du almindelig etikette (forudsat at du får god service selvfølgelig), og vi ved alle, at 20% er standardrenten.Perfekt Tip er en smart og enkel lille Android-app, der ikke kun hjælper dig med at beregne det rigtige beløb til tip baseret på den procentdel du bør tipse på (procentdelen kan tilpasses), men deler også det endelige beløb blandt diners gruppe. Det bruger også subtile visuelle signaler til at fortælle dig, om det beløb, vi vælger, er retfærdigt, eller hvis du forstærker serveringspersonalet. Klar til at spise ud?

App'en har en skærm og er virkelig en one-purpose calculator, men en nyttig, hvis du ofte spiser ud. Der er ingen indstillinger at tale om. Når du først starter appen, er den procentdel du vælger at tippe allerede sat til 20%, og baggrunden er en dejlig behagelig blå for at fortælle dig, at hvis du tipper så meget, er du ikke den menneskelige version af Scrooge McDuck. Det er selvfølgelig redigerbart. Bare tryk på det og indtast et hvilket som helst andet nummer, selvom baggrundsfarven vil ændre sig for at afspejle din generøsitet.

Hvis du spiser i en gruppe, skal du trykke på indtastningsfeltet under tippeprocenten og indtaste antallet af personer, du spiser med (inklusiv dig selv i det endelige antal). Til sidst skal du indtaste beløbet på din faktura ned til det beløb, du skal betale. Resultaterne vises nedenfor og let at læse. Tip-beløbet viser det samlede beløb, du vil tippe på den samlede regning. Det er ikke en individuel figur for hvor meget en person bidrager til spidsen. Hver person betaler, som navnet tydeligt viser, fortæller dig, hvor meget hver person ved bordet skal chipet ind for at betale for mad og tip.

Jeg kan godt lide de subtile farver, der giver dig besked, hvis du vælter godt eller ej. Indstil denne figur til 0% bare for sjov og nyd den dejlige vrede røde nuance det bliver. Så vidt simple og rene apps går, er Perfect Tip en vinder. Der er ingen annoncer, og det er helt sikkert et pluspunkt. Hvad ville gøre det bedre? Måske et par valgmuligheder, der justerer tipprocenten for ekstraordinær service eller dårlig service, fordi det er nemmere at lade appen beslutte snarere end at sidde og diskutere med en gruppe venner, hvor meget du skal tipke tjeneren, der tog sig tid til at påpege alle de fødevarer du kunne spise med din glutenallergi.

Installer perfekt tip fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer