loader
bg-category
LenX: Tag lange eksponeringsbilleder og juster eksponeringsniveau [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Har du nogensinde set de fantastiske billeder af nattehimlen taget med et langt eksponerings kamera? Eller måske vil du bare gerne se et koldt udseende af dine venner, der leger med glødestok, men uden en DSLR eller noget andet fancy kameraudstyr. LenX er en god ny Android-app tilgængelig gratis i Google Play Butik, som giver dig mulighed for at tage lange eksponeringsbilleder. Det er meget grundlæggende med en justeringsskyder for eksponeringsniveauer og en simpel zoomfunktion. Billederne viser sig ret godt, og alt hvad der skal tages er to vandhaner til at fange et langt eksponeringsbillede.

Du får en meget enkel vejledning, når du først starter appen. det er dybest set bare en skærmmærkning af hvad hver kontrol er og hvordan man bruger den. Tryk på din skærm for at afvise det, og du kan begynde at optage.

Med hensyn til kameraudvælgelse fungerer appen med både for- og bagkameraet, så du kan skyde billeder af dine venner eller et dejligt landskab, eller bare billeder af dig selv. Skyderen nederst til venstre giver dig mulighed for at zoome ind, og skyderen nederst til højre giver dig mulighed for at justere eksponeringsniveauerne. Skub knappen ned for at reducere den og skub den op for at øge eksponeringen. Tryk på blændeknappen for at tage et billede. Hvis du trykker på den første gang, starter processen med at indfange det lange eksponeringsskud, så når du har 'indspillet' i det interval, du ønskede, skal du trykke på knappen igen for at afslutte, og appen viser dig det foto, det er taget. Når i optagelsestilstand , blændeknappen bliver blå. I klar til optagelsestilstand er den rød. Appen kræver ikke nogen tid til at behandle billedet.

Det er grundlæggende, som vi sagde, men det er også nyt, så det er sikkert at håbe udvikleren (e) vil tilføje flere funktioner. Hvad der virkelig ville være godt er en slags numerisk værdi for at justere eksponeringsniveauerne. Det er i orden at eksperimentere, men for virkelig at få et godt billede eller lære, hvad forskellige eksponeringsniveauer gør, når du tager billeder, vil numeriske eksponeringsniveauer være mere end nyttige.

Lige nu skal du manuelt stoppe appen fra at optage det lange eksponeringsbillede, men en timerfunktion til både startoptagelse og slutning, det ville blive hilst velkommen. For begyndere, der forsøger at eksperimentere med lange eksponeringsbilleder på den billige, hjælper en timerfunktion dem med at lære, hvordan tiden påvirker et langt eksponeringsskud.

Få LenX fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære