loader
bg-category
Hitman Go Ankommer På Google Play Butik [Betalt]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hitman er en videospil serie baseret på Agent / Mr. 47, en stille snigmorder, der stopper ved absolut ingenting for at neutralisere sit mål. Agent 47 er så hensynsløs som du vælger at gøre ham, det er essensen af ​​spillet. Du er en højtuddannet hitman løs i et område fyldt med potentielle mål. Han kan dræbe en hel bygning fuld af mennesker, eller han kan glide ind og ud af en mission ubemærket. Den slags tilgangsfrihed er, hvad der gør Hitman-spilene en succes siden sit første udseende i november 2000. Dens efterfølgere har film og romaner gjort 47 det kendetegnende videospil karakter. En blank følelsesløs skifer for dig at projicere dig selv og spille væk. Agent 47 har været ude på mobil (iOS) siden slutningen af ​​april, det er nu endelig ud af Android, lad os se hvordan Hitman Gobilletpriser i vores anmeldelse.

Spillet er et turbaseret strategispil med flere vindforhold. Spillet har gjort en tur til mobil overraskende godt, der er intet blod eller gore at tale om, der er taget hånd om gennem diorama motivet. Det handler mere om strategi end dræbens handling. Spillet har ingen komparativ rival at tale om; det skiller sig ud på egen hånd. Den nærmeste mulige inkarnation kan være Robbery Bob, men selv det er en fjern sammenligning. Dette spil er unikt, og det alene gør det umagen værd at spille.

Gameplay

Forestil dig at spille et brætspil baseret på Agent 47's eventyr, med den ekstra fordel at bevare seriens udseende og følelse med ingen vold og gore (når et bredere publikum på den måde). Du tror måske, at dette er opskriften på katastrofe, men det er ret modsat. Selvom karakteren var en anden end vores Agent 47, og dette spil blev kaldt noget helt andet; det ville stadig have været et godt spil. Hitman-delen af ​​spillet er en eftertanke, og det virker. For mange havne af mainstream-titler har tendens til at gå tabt i oversættelse, mens de forsøger at være tro mod oprindelsen. Hitman Go var sandt til et meget grundlæggende koncept for franchisen. Dit job er stadig at tage mål - det var sikkert sjovt at snige og dræbte nogle tilfældige tilskuere - men uden eksterne controllere går processen fra spændende til trist. Med en touch og bordplade variant, simpelthen feje plastikleget af bordet tjener samme formål, omend i en gore fri måde.

Spillet starter med et par mini-missioner, der hjælper dig med at blive vant til kontrollerne, du starter med 5 tip, hvis du sidder fast. Hvis du udtømmer dine tip, skal du købe mere og dig viljefristes som spillet skrider frem. Udfordringen og kompleksiteten øges med hvert puslespil, hvilket gør det mere og mere engagerende med hvert passerende niveau. Der er endda et bonusniveau for fans af Hitman Blood Money, og hvis du er en sand fan, vil du bemærke og pryder de paradigmatiske Silverballers, når de endelig kommer ud.

Grafik

Dette er første gang, vi kan bruge ordet "bedøvelse" og ikke være uheldig. De sætte stykker ser virkelig ud som plastik og ikke kun tilfældige polygoner, miljøet er smukt, og hele plandesignet hylder den originale Hitman-belysning og humør, mens den stadig klarer at beholde sin egen identitet. Unikt er netop det rigtige ord, da eksempler er svære at komme forbi. Du er en plastisk spilbar repræsentation af Agent 47, dine fjender er farvekodede af aktivitetsniveau. Sorte konturer definerer dine bevægelsesmuligheder. Når du bevæger dig, så gør resten af ​​tegnene på tavlen. Efter et par forsøg vil du forstå, hvordan du baghold og tager tegn ud. Når de er taget ud, sidder karakternes stykker væk fra brættet, som en mere stiliseret slags skak.

Lyd

Åh, hvordan vi kunne gå videre og videre om lyden. Det er smukt, nogle niveauer spiller det ikoniske Ave Maria stykke fra Hitman: Blodpengene, lyden stemmer præcist som at flytte et stykke glat over en glat overflade, idet du tager et mærke, lyder som plastikstykker, der forsigtigt knuser hinanden. Menuen lyder også minder om de originale spil. De originale serier brugte musik til at supplere tempoet i dit spil (langsomt for skønt, optimistisk for hele krigen). Hitman Go er ikke afhængig af musik, men det er stadig rart at have det på. Det er en nikkelse til fans af serien, og de skal sikkert være glade for det.

Konklusion

I mellemrummet, der blev skabt mellem Hitman: Blood Money og Hitman: Absolution, spillede vi fansne og afspillede de tidligere udgivelser igen og igen, indtil vi huskede hvert twist og slået af hvert niveau, fandt unikke trickshots og hemmelige dræber som tydelige headshots gennem døre, to mål med et enkelt skud, skubbe et tegn ud af en kant og blæse op på nogen tilskuere, skyde en klippekantboble fra neden og se på svømmere plummet til deres domme ... Jeg synes at have mistet spidsen på grund af sådan lækker vold . Jeg forsøgte at konkludere, at disse spil tilbød så meget i replay-værdi, at når den næste version kom ud, kunne den have spillet 5000 timers gameplay, og det ville ikke have været nok. En mobilversion giver nyt håb til fans, som vi vil få til at fortsætte med at udforske eventyr af den koldblodede Agent 47 over andre platforme. Selvom jeg stadig savner evnen til at dræbe folk, skal jeg nok se en terapeut om det.

Download Hitman Go for Android ($ 4,99)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer