loader
bg-category
Faces.im Bringer Facebook Chat Heads Notifikationer til Google Chrome

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Messenger-appen er et af de centrale stykker af Facebooks mobile imperium. Hvis du nogensinde har brugt det på din smartphone eller tablet, kan du have fancied sit chat heads notifikationssystem, der sætter dine venner hoveder i bobler, der dukker op over enhver app, når du modtager en Facebook-besked. På denne måde behøver du ikke at navigere til en separat skærm eller bruge en app til at udveksle meddelelser. Chat Heads er tilgængelige på både Android og iOS, men på trods af deres appel har de aldrig set udseende på skrivebordet. Heldigvis kan vi tage hjælp fra tredjeparts apps, når noget ikke officielt tilbydes os. Og det er præcis hvad Faces.im, en Google Chrome-udvidelse handler om. Dette praktiske lille værktøj bringer Chat Heads UI til skrivebordet, så du kan holde styr på dine Facebook-meddelelser på den enkleste måde.

Det grundlæggende i Faces.im er så entydigt som du forestiller dig. Det giver dig beskeder med små, diskrete hoved popups på en måde, der ligner mobilappen. Og når det viser sig, kan det simpelthen betyde, at en ny Facebook-meddelelse afventer din opmærksomhed. Pop-up-cirklen viser din venns billede a la Messenger-appen, deres navn og den seneste meddelelse de sendte, når du svæver musemarkøren over deres foto. Se nøje, og du vil også bemærke et lille kryds-knap klikke, som lukker chathovedet.

Udvidelsen stabler boblen til højre, så den ikke forstyrrer din arbejdsgang eller fjerner din dyrebare skærm fast ejendom. Selv når du skifter fanen, vil du se Chat Head. Udvidelsen tillader dig at klikke og flytte Chat-hovedet rundt, men det stikker altid automatisk til højre. Udvidelsen fungerer også godt for gruppeklubber og viser alle deltagers bobler på samme måde.

Men Faces.im er også meget ulig traditionelle Chat Heads fundet på mobilen. Når det er sagt, når du klikker på det, åbner det ikke et flydende vindue, så du kan svare på meddelelsen. I stedet vises Facebooks meddelelsesinterface i det separate vindue. Derfra kan du også deaktivere chatboblen, hvis du ønsker det.

Du kan downloade Faces.im gratis fra Chrome Webshop. Vi har givet nedenstående link til din bekvemmelighed. Er det godt? Er det dårligt? Del dine tanker i kommentarer.

Installer Faces.im fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer